Vágópont Bolhó
Ez a kis vágóhíd alkalmas arra, hogy az állományunkban lévő hízómarhát levágjuk, feldolgozzuk, friss húsként, a piaci igényeknek megfelelően kiszerelve értékesítsük.
A végleges működési engedély szerint évente itt 1040 db szarvasmarha vágható és feldolgozható. Ez naponta max. 6 db marha vágására ad lehetőséget
Az üzem épületében vágócsarnokot, csontozót, tárolókat, hűtőket áru kiadót, irodát, fekete-fehér öltözők kerültek kialakításra.
Csontozást, darabolást követően vákuum fóliás csomagolás, felcímkézés történik és a kicsomagolt marhahúst a hűtő-tárolóba szállítják, ládákba helyezik. Kiadásra negyed marha, darabolt marhahús, belsőség kerül.
A magas minőségű árut és az értékes húsrészeket az éttermek szívesen vásárolják, mivel minőségi, frissen vágott, ill. érlelt áruval tudják kiváltani a külföldről beszerzett, esetenként fagyasztott marhát.
Jelenleg kb. 50 üzleti partnernek szállítunk, melyek között étterem, hotel, munkáltatói étkeztetést biztosító konyha, feldolgozó üzem, töltő üzem, húsbolt található. Előzetes igényük szerint állítjuk össze a heti vágási tervet. A saját előállítású állatállomány képezi a vágópont alapanyag szükségletének bázisát.
Célunk, hogy a partnereinknek folyamatosan biztosítsuk a megfelelő magas minőségű alapanyagot.